Biografie


DJ Toine Is een beroepsgek eerste klas. Hij werd geboren in de herfst jaren geleden en zijn interesse ging enkel uit naar alles wat met muziek te maken had.

Op tien

Als kind vond hij het al leuk om de stereotoren van zijn ouders op 10 te draaien. Dat is in de jaren daarop niet veranderd. DJ Toine laat het dak eraf knallen en bezorgd u een spetterende avond. Vele stijlen passeren de revue tijdens een avondje Dj Toine.

Interactie zorgt voor een sterke chemie tussen de DJ en de bezoekers.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, 80`s & 90`s, Goud van Oud of een puur hollandse piratenavond, niets is Toine te gek.
Zijn muziekcollectie bestaat uit een zeer ruim aanbod waarmee iedereen aan zijn trekken komt.
In de bijna 20 jaar dat Toine de letters DJ voor zijn naam heeft staan heeft hij al vele horecagelegenheden mogen bezoeken:
Time-out-Gemert, De Valk-Reusel, Peppermill-Heerlen, Starlight-Nijkerkerveen,Morgenzon-Zeeland,Apollo-Deurne zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast tourde hij met diverse roadhows door het hele land. Toine on tour

Toine's zege tocht bleef niet alleen beperkt tot Nederland. Zo was/is hij o.a. te zien in Apresworld Tanzhimmel te Hinterglemm(Oostenrijk), Shooters (Gran Canaria) en vele andere vakantieplaatsen.


Mogelijkheden

Dj Toine is te boeken met een compleet licht en geluidsinstallatie.
Uiteraard is het ook mogelijk Toine te boeken als er een installatie aanwezig is.


Boeken

Dj Toine is te boeken via telefoonnummer:06-51471647 of via uw eigen boekingsbureau